Οριστική μετάθεση του 5th KITESURF FESTIVAL για το τέλος Αυγούστου

Tις δύο τελευταίες χρονιές είχαμε την τύχη να έχουμε τον καιρό με το μέρος μας και να γίνουν αθλητικοί αγώνες με δυνατούς δυτικούς ανέμους. Αυτή τη χρονιά δυστυχώς ο καιρός δεν μας κάνει την χάρη, καθώς ήδη είχαμε την πρώτη αναβολή λόγω βροχών και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δεύτερη αναβολή.

Αυτή την περίοδο τα μελτέμια έχουν πιάσει για τα καλά στο Αιγαίο και το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου στο Δρέπανο θα επικρατήσουν βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι με υψηλές θερμοκρασίες – συνθήκες οι οποίες κρίνονται ασταθείς για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αγώνων.

Το WBSF έχει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα το αθλητικό μέρος του φεστιβάλ με συνθήκες ικανές για να πραγματοποιηθούν αγώνες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, σεβόμαστε ιδιαίτερα τις απαιτήσεις των αθλητών όσον αφορά τις συνθήκες, το χρόνο τους αλλά και τα έξοδα τους για να επισκεφτούν το φεστιβάλ, ιδιαίτερα για αυτούς που έρχονται από μακρινές περιοχές της χώρας.
Βάσει των παραπάνω και σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο CAPE Drepano, πάρθηκε η απόφαση το φεστιβάλ να μεταφερθεί προς το τέλος του καλοκαιριού με πρώτη πιθανή ημερομηνία για τις 27 & 28 Αυγούστου και εναλλακτικές ημερομηνίες τα προσεχή σαββατοκύριακα, σε περίπτωση που απαιτηθεί νέα μεταφορά.

Η επιβεβαίωση του event για το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Αυγούστου θα δοθεί εφτά ημέρες πριν ώστε όλοι οι αθλητές να προλάβουν να οργανώσουν το πρόγραμμά τους.

Ζητάμε την κατανόηση των αθλητών, φίλων και επισκεπτών αλλά θεωρούμε ότι το Kitesurf Festival έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να τηρήσουμε την παράδοση ενός άκρως εντυπωσιακού αθλητικού διήμερου γεμάτο αγώνες και θέαμα και πολύ διασκέδαση.

πηγή:wbsf.gr