Τριπλό τουρνουά beach volley 9-10 Ιουλίου στο side out club, Βάρκιζα

Με τριπλό τουρνουά σε δυο κατηγορίες ερασιτεχνών και μια τζούνιορ συνεχίζονται το επόμενο Σ/Κ 9 και 10 Ιουλίου οι διοργανώσεις της σειράς Side-Out Club Series 2016 στην όμορφη πλαζ Varkiza Resort-Yabanaki.
Το Σάββατο 9/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών – μεικτό για την κατηγορία gold (advanced) ερασιτεχνών αθλητών.
Την Κυριακή 10/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών βασικού επιπέδου (basic).Την Κυριακή 10/7 θα διεξαχθεί και η τρίτη διοργάνωση ερασιτεχνών σε μικρές ηλικίες (junior) για παιδιά έως 19 ετών (αγοριών, κοριτσιών). Το πρόγραμμα των Junior θα περιλαμβάνει και εκπαίδευση σε τεχνικά-γνωστικά αντικείμενα του αθλήματος από γνωστούς αθλητές.
Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων ίδιες και τις δύο ημέρες (Σάββατο-Κυριακή) – 9.30 Ανδρών, 11.30 Γυναικών, 13.30 Μεικτό
Τεχνική σύσκεψη για Junior- Κυριακή 9.30 (για αγόρια και κορίτσια)

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τους χορηγούς Water Action, Island Tribe, Body Talk, Funky Buddha, Wilson και My Gym. Στο τέλος της διοργάνωσης (την Κυριακή με τις απονομές των ανδρών) θα κληρωθεί και το μεγάλο δώρο, ένα Wakeboard συνοδευόμενο με ένα σετ Wakeboots, προσφορά της εταιρείας WATER ACTION.
Στην κλήρωση της WATER ACTION θα μπουν οι νικητές όλων των κατηγοριών όλων των τουρνουά του Side-Out Club για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, καθώς και όλα τα μέλη του Side-Out Club. Τέλος, θα κληρωθούν και μερικά ακόμη όμορφα δώρα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του Σαββατοκύριακου αλλά και για τους παρευρισκόμενους.
Οι συνεργάτες του Side-Out Club σας περιμένουν στις άρτιες εγκαταστάσεις τους για να απολαύσετε Beach Volley με κέφι, μουσική, όμορφα δώρα και εκπλήξεις. Γιατί το Beach Volley είναι τρόπος ζωής!
Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω (στα Junior από 10 ετών και άνω).
Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο (των διοργανώσεων senior) Νίκο Κούνα (6986.641641), καθώς και στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο admin@sideoutclub.gr.
Περισσότερες πληροφορίες στο και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.