Κακοκαιρία Σαμοθράκης: η MeteoCam στη Θάσο χτύπησε καμπανάκι!

Η κακοκαιρία που έπληξε την Σαμοθράκη την Τρίτη 26/9/2017 και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο νησί, καταγράφηκε από το δίκτυο των MeteoCam live stream καμερών και των σταθμών της γειτονικής Θάσου. Στην σελίδα Meteocam.gr o μετεωρολογικός σταθμός στον Λιμένα, ιδιοκτησίας thassosmeteo.gr, κατέγραψε την Τρίτη 58,4 χιλιοστά βροχής.  Στις 22:51 κοινοποιήθηκε σε μεγάλα καιρικά fb groups, video από τον Λιμένα με έντονη βροχόπτωση.
H MeteoCam, live streaming κάμερα κατασκευάζεται από την εταιρεία CYBEX AE. Εχει την δυνατότητα να λαμβάνει στοιχεία από συνδεδεμένο μετεωρολογικό σταθμό και να ανεβάζει αυτόματα σελίδα με live video και αναλυτικά καιρικά δεδομένα. Δείτε live κάμερες μας από όλη την χώρα στο www.meteocam.gr και καιρικά στατιστικά στο www.meteocam.gr/meteostats

Το thassosmeteο.gr δημιουργήθηκε από το μεράκι του Μαρίνου Ιατρού και συνεργάζεται μαζί μας από τις αρχές του 2014 όταν τοποθετήθηκε η πρώτη MeteoCam μαζί με μετεωρολογικό σταθμό Davis, στα Natura Bangalows. Το κοινό αγκάλιασε την πρώτη κάμερα, οδηγώντας στην εγκατάσταση δεύτερης μπροστά στο λιμάνι την άνοιξη του 2015.